Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: MedNews


Invitata rubricii este Lilia Onea, directoarea agenției de presă.

Agenția de știri „MedNews” vă propune un text pentru analiză despre ce cred deputații referitor la presupunerile apărute în presă în privința faptului că liderii AIE 3 au pregătit rocada dintre ministerele Sănătății și Muncii, Protecției Sociale și Familiei. Astfel, se vehiculează că Mircea Buga va ocupa fotoliul ministrului Muncii, iar Ruxanda Glavan – cel al Sănătății. MedNews le-a solicitat părerile despre această mișcare politică membrilor Comisiei parlamentare pentru protecție socială, sănătate și familie, dar și a altor deputați-medici din Parlament. Părerile aleșilor poporului au fost împărțite, iar opiniile lor le puteți citit integral într-un articol marca MedNews.

Reporterii MedNews vă prezintă un interviu despre sănătatea bărbaților cu unul dintre cei 15 andrologi care practică în Republica Moldova. Medicul-androlog explică de unde vin problemele sexuale și rușinea de a recunoaște maladia.

MedNews aduce în atenția cititorului și una dintre cele mai recente metode de tratament pentru bolnavii cardiaci. Aflați că pacienții din Moldova care suferă de aritmii complexe pot beneficia în premieră de diagnostic şi tratament la un laborator din cadrul Institutului de Cardiologie. Bolnavii pot să se adreseze la Laboratorul de Electrofiziologie care oferă ajutor pacienților cu palpitații, sincope sau stop cardiac.

Mai citiți pe mednews.md recomandările medicilor pentru perioada caniculară anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat cu cod portocaliu și temperaturi de până la 38 de grade Celsius. Vedeți de ce nu trebuie să stați mai mult de 90 de minute afară sub soare și ce se întâmplă dacă depășiți acest interval de timp. Dermatologii vă recomandă să fiți prudenți în acest însorit sfârșit de săptămână.

[transcriere Tamara Grejdeanu]

XS
SM
MD
LG