Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Panorama”


Invitatul serii este Vladimir Thoric, redactor-şef al ziarului Panorama.

„În noul număr al Panoramei analizăm evenimentele care au marcat Republica Moldova în ultima săptămână. Pentru că Moldova s-ar putea ciocni cu un deficit bugetar, încercăm să vedem ce o așteaptă în condițiile în care sunt înghețate finanțările din partea creditorilor externi.

Într-un alt material, se spune că în Moldova sunt foarte multe școli profesionale spre care autoritățile din educație încearcă se orienteze absolvenții. În opinia ministerului educației, nu toți tinerii trebuie neapărat să ajungă să studieze în universități, mai ales că elevii au șansa să învețe meserii de care este nevoie în întreprinderile cu capital străin.

Vorbim și despre problemele capitalei, cu referire la construcția spațiilor comerciale în împrejurimile autogării din centrul capitalei. Autoarea materialului enumeră argumentele primarului Dorin Chirtoacă, în favoarea lichidării acestor puncte comerciale.

De asemenea, publicăm o investigație semnată de Tudor Iașcenco, despre schemele de corupție puse în practică la repartizarea fructelor în școli și pentru armata Republicii Moldova.”

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG