Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Panorama”


Invitatul serii este Vladimir Thoric, redactor-şef.

Unul din principalele subiecte abordate în ziar se referă la alegerile locale. Pentru că acestea se vor desfăşura pe întreg teritoriul Republicii Moldova, reporterii de la Panorama au căutat să afle în ce localităţii sunt deja candidaţi înscrişi, şi cine sunt acei care au şanse reale de a fi aleşi la cârma primăriilor.

Urmărim care este situaţia în Chişinău, Bălţi, dar şi în alte regiuni şi oraşe mari din republică.

Pentru că în Autonomia Găgăuză s-a creat un nou Comitet executiv, jurnalistul panoramei a încercat să afle cine sunt noii intraţi în acest comitet.

În materialul Ludmilei Cigarovski sunt analizate promisiunile primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă pe care le-a anunţat în faţa locuitorilor capitalei la început de mandat.

De asemenea, publicăm un reportaj despre drepturile muncitorilor care sunt cel mai frecvent încălcate de angajatori în Republica Moldova. Cititorii vor putea afla cum se pot apăra în cazul în care au fost nedreptăţit la locul de muncă.

Într-un alt material, jurnaliştii Panoramei analizează veniturile celor mai mari societăţi pe acţiuni, obţinute pe parcursul anului 2014. Ei au ajuns la concluzia că în Republica Moldova se prelungeşte criza economică şi veniturile companiilor sunt în scădere.

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG