Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

In Moldova se va afla în vizită secretarul de stat pentru afaceri europene al Franței, Harlem Desir, care va fi primit de presedintele Moldovei, Nicolae Timofti.

La Hinceşti, Fondul Naţiunilor Unite pentru Femei in Moldova lansează un program menit sa deschisa şanse egale femeilor in domeniul Tehnologiilor informaţionale.

La Biblioteca natională din Chișinău este deschisa câteva zile, încă, expozitia despre femeile celebre, de alta dată, ale Moldovei…

Pe plan internaţional, atentia continua sa fie concentrata asupra tragediei aviatice din aceasta saptamina a avionului german al companiei Germanwings, care s-a prabusit in Alpii francezi, omorindu-i pe toti cei 150 de oameni aflati la bord. Mai ales dupa declaratiile de ieri ale procurorilor francezi si dupa ce s-a aflat ca vina accidentului este a copilotului, care a prabusit in mod voit aparatul… Declaratiile de ieri au şocat si au ridicat grave intrebari legate de securitatea zborurilor aeriene.

Pe plan politic, coordonatoarea politicii externe a Uniunii Europene isi continua turneul in Balcani si se va afla astazi la Belgrad.

În Tadjikistan au loc alegeri pentru Adunarea Nationala.

Previous Next

XS
SM
MD
LG