Linkuri accesibilitate

Premierul Chiril Gaburici a plecat la Bruxelles cu o delegație guvernamentală


Premierul Chiril Gaburici a plecat, în după-amiaza zilei de astăzi, la Bruxelles, unde va participa la prima reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană și va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni, transmite Moldpres, citând serviciul de presă al guvernului.

Luni, 16 martie, Chiril Gaburici va avea întrevederi cu Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, cu Comisarul European pentru Politica de Vecinătate și Negocierile de Extindere, Johannes Hahn, și cu Comisarul European pentru Politica Regională, Corina Crețu. În seara zilei de luni va avea loc ședința Consiliului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană.

La Bruxelles, șeful Guvernului de la Chișinău va fi însoțit de viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Stephane Bride, vicepremierul pentru Reintegrare, Victor Osipov, ministrul Finanţelor, Anatol Arapu, şi ministrul Justiţiei, Vladimir Grosu.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG