Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Consiliul pentru Comerţ discută aplicarea acordul de liber schimb Moldova-UE, Matteo Renzi la Moscova...

La Chișinău are loc ședința plenară a parlamentului. Pe agendă se află, între altele, înființarea unui grup de lucru care să elaboreze un statut juridic nou pentru municipiile Chișinău și Bălți.

Tot la Chișinău se reunește Consiliul pentru Comerţ care discută aplicarea Acordului de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

La Moscova este așteptat premierul italian Matteo Renzi pentru convorbiri cu președintele rus Vladimir Putin și alți oficiali.

Tot la Moscova se află ministrul de externe spaniol Jose Garcia-Margallo, care va purta discuții cu omologul său Serghei Lavrov.

La Kiev, se află în vizită ministrul de externe britanic Philip Hammond

Premierul turc Ahmet Davutoglu urmează să se întâlnească, la New York, cu Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG