Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Tainele Sănătăţii”


Invitatul serii este Vlad Sainciuc, redactor şef al revistei „Tainele Sănătăţii”.

„Citiţi mai multe articole despre activitatea instituţiilor medicale din Republica Moldova care, în condiţiile actuale neînţelese, continuă să muncească. Spitalul Clinic municipal de la Bălţi se poate mândri pentru că deservirea populaţiei municipiului Bălţi şi pe cea din 11 raioane adiacente din nordul republicii o face la cel mai înalt grad calitativ.

Medicii de la Corjeuţi vin cu un articol foarte interesant despre cum să ne ocrotim mâinile şi picioarele în caz de traumatism.

Directorul instituţiei medico-sanitare publice - Centrul medicilor de familie din municipiul Bălţi – se arată îngrijorat de numărul insuficient de asistente medicale. Potrivit lui, instituţia ar avea nevoie de cel puţin câţiva asistenţi medicali şi doctori. Dacă la Bălţi această problemă continuă, ce se face în republică? Centrele de sănătate şi instituţiile medicale rămân fără medici şi fără lucrători medicali.

În Tainele Sănătăţii găsiţi o bună parte a reţetelor tradiţionale şi netradiţionale care ne pot trata de diferite maladii. În linii generale, citiţi despre entorsa şi primul ajutor medical, copii cu handicap neuromotor, paralizii cerebrale sau despre infarctul miocardic şi lipsa de magneziu în organism.

La final, o avertizare către cititori: Nu uitați de sfatul medicului. Tot ce citiţi în Tainele Sănătăţii se poate utiliza, dar numai cu prescripţie medicală.”

XS
SM
MD
LG