Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Cuvîntul”


Invitata emisiunii este Elena Roman, redactoare a săptămînalului din Rezina.

Cuvântul scrie despre faptul că Inspectoratul de Poliţie Teleneşti a intentat trei dosare penale pe cazul sustragerii becurilor şi a semnelor de circulaţie de pe tronsonul Negureni-Ţânţăreni-Brânzeni al drumului Sărăteni-Soroca, renovat pe banii poporului american. Cele şapte lustre cu becuri sustrase costă circa 100 de mii de lei, cazul fiind calificat drept infracţiune deosebit de gravă, a precizat Alexandru Stroncea, şeful sectorului nr. 2 de poliţie Negureni.

Cuvântul mai scrie despre cazul primarului satului Ignăţeni, raionul Rezina, revocat din funcţie printr-o hotărâre a judecătoriei Rezina, confirmată şi de Curtea de Apel Chişinău încă la 11 septembrie 2014. Abia pe 9 februarie curent, consilierii satului Ignăţeni s-au întâlnit pentru a decide cui să transmită împuternicirile primarului Ion Balan. Au decis cu votul a 7 consilieri din 13 să le transmită aceluiaşi primar revocat, Ion Balan.

Cuvântul scrie și despre cazul Clubului de Fotbal Milsami Orhei, care a solicitat încă la 14 noiembrie 2014 Consiliului Raional Orhei să i se dea în arendă pe 30 de ani Complexul Sportiv raional. Dar consilierii raionali din Orhei nu se grăbesc să adopte o decizie favorabilă Clubului Milsami Orhei.

[transcriere Tamara Grejdeanu]

XS
SM
MD
LG