Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova şi în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei de 2 decembrie 2014.

La Chişinău, Institutul pentru Drepturile Omului organizează o conferinţă de presă cu tema: „Respectarea dreptului la vot a persoanelor internate în instituţiile psihiatrice”.

Conferinţe de presă au anunţat Partidul Comuniştilor, Partidul Patrioții Moldovei, Asociaţia Moldova Mea şi preşedintele Adunării Populare de la Comrat împreună cu un grup de deputaţi din autonomia găgăuză.

Şi… Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (IWCM) organizează conferinţa de presă dedicată celei de-a 18-a ediţii a Iarmarocului Caritabil de Crăciun.

Din actualitatea internaţională

La Bruxelles va avea loc reuniunea miniştrilor de externe din ţările membre ale NATO. Pe agendă – securitatea regională în contextul crizei din Ucraina, forţele NATO de reacţie rapidă şi misiunea din Afganistan.

Tot la Bruxelles se va afla în vizită preşedintele afgan Ashraf Ghani care se va întâlni cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Şi preşedintele Kazahstanului Nursultan Nazarbaev începe o vizită de două zile în Turkmenistan unde va participa la deschiderea unei noi linii de cale ferată ce uneşte cele două ţări cu Iranul.

XS
SM
MD
LG