Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „PentruEA.md”


Invitata serii este Nadia Darie, redactor şef la revista online „PentruEA.md”.

„Revista începe iarna cu multe ştiri care să le intereseze pe femei şi care să le ţină cu ochiul pe prima revistă dedicată lor. Începem iarna cu topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, printre care şi unul foarte deosebit organizat în ţara vecină, în România.

Aflăm cum s-au mobilizat artiştii în campania de susţinere a alegerilor, dar şi a persoanelor HIV pozitive, ziua cărora o sărbătorim tot la început de iarnă.

Aflaţi secretele de viaţă ale avocatei Tatiana Iurco, ale Silviei Radu, emoţiile de mamă ale Angelei Gonţa şi povestea inedită a Patriciei Sorocean – moldoveanca care este şofer de metrou în Lyon.

Aflaţi sfaturi utile de la stilista Valentina Lazarenco şi de la Ileana Danco. Idei pentru o viaţă sănătoasă şi plină de armonie găsiţi de la Sandală Filat, Georgeta Simon şi Luminiţa Suveică.

Mai avem o surpriză pregătită pentru această săptămână. E vorba de un pictorial foarte frumos şi picant cu o actriţă de la noi. Nu vă dezvălui numele aşa ca să fiţi tentate să accesaţi pentruea.md.”

XS
SM
MD
LG