Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Studentie.md”


„Daca accesați acum studentie.md, aflați cele mai proaspete știri şi întâmplări din domeniul studenției.

Vezi ce este EDU Fly şi de ce ar fi bine sa mergi acolo; ce inițiativa primăvăratica are organizația BEST şi de ce te vizează dacă înveți IT.

Te mai invitam să o cunoști pe olimpica de anul acesta la Economie şi să o însoţeşti timp de o zi pe Ecaterina Vidraşcu la Şcoala Economică din Stockholm, în Riga, unde urmează ciclul I, Licență, alături de alți 7 tineri din RM.

Îți mai facem cunoștință cu cel mai tânăr masterand în lume, are doar 12 ani şi face minuni arhitecturale la computer.

Şi dacă tot ai constatat că s-a maturizat prea devreme lumea copiilor, hai să încercăm să-i scriem lui Moş Crăciun, unul care aduce daruri studenților în Moldova. Este un vis de alternativă pentru studenții buni de a lua o Bursă de Merit, una dintre puţinele burse extrabugetare care au rămas deschise aplicărilor. Vă amintim că data limita de depunere a dosarelor în concurs este 17 decembrie, iar bursa valorează 12 000 de lei. În joc sunt exact 50 de burse de merit.

E bine, că cei mai buni studenți la economie știu cum să pregătească un dosar de valoare, ca dovadă, chiar astăzi s-au înmânat premiile celor mai buni studenți ai ASEM. Vezi cine au excelat de ziua lor pe studentie.md.

Şi pentru că da, astăzi este Ziua Studenților noi Vă dorim ceea ce ne dorim şi noua: integrare!

Să recunoaștem, în cazul studenției, ca şi în cazul pretențiilor de integrare nu contează atât scopul final, actul semnat, cât drumul parcurs cu demnitate şi interesant!.”

XS
SM
MD
LG