Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „PentruEa.md”


„Revista online pentru femei PantruEa.md v-a pregătit şi de această dată foarte multe informaţii interesante, mondene pe placul şi pe interesul tuturor femeilor care vor să fie în pas cu moda, în pas cu tendinţele, în pas cu dezvoltarea şi alături de copiii şi familiile lor.

O cunoaşte-ţi într-un interviu pe moldoveanca care deţine o mie de rujuri, dar care mai ştie şi cum să le potrivească şi vă dă şi vouă câteva sfaturi în acest sens.

Tot din paginile online ale revistei aflaţi cum şi-a petrecut ziua de naştere interpreta rusă Jasmin, dar şi ce sex are copil aşteptat de interpreta Maxim.

Pentru că astăzi sărbătorim Chişinăul nostru drag v-am pregătit o surpriză frumoasă. Este vorba despre o felicitare video – o pictură în nisip realizată de pictoriţa de profil Ana Munteanu.

Alte subiecte interesante, despre fapte multe şi diverse petrecute la noi, dar şi peste hotare le găsiţi în prima revistă pentru femeile mondene, femeile deştepte care citesc, cheltuiesc şi investesc în dezvoltarea lor – pentruea.md.”

XS
SM
MD
LG