Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Evenimentul Zilei”


Invitata serii este Cristina Brumă, reporter.

În „Evenimentul Zilei” de mâine citiți articolul „45.000 de turiști sunt așteptați de Ziua Națională a Vinului.”

Cu ocazia Sărbătorii vinului, devenită deja națională, Chișinăul urmează să fie vizitat de 45 de mii de turiști, dornici să savureze tradițiile noastre, dar și să se delecteze cu licoarea bahică. Piața Marii Adunări Naționale va fi dichisită ca o mireasă, afișându-și zestrea. Cu siguranță, vor exista dintre acei care vor avea o atitudine negativă față de eveniment, dar cert e că producătorii vinicoli nu se vor lăsa afectați de embargoul impus de ruși și vor demonstra că vinurile noastre sunt demne să cucerească piața europeană”.

În pagina economică veți afla despre „Antreprenoriat, un factor-cheie în dezvoltarea regională”. Potrivit autorului, antreprenorii din sudul țării au stabilit prioritățile de creștere economică și dezvoltare ale regiunii, în cadrul unui forum regional organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, în comun cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud. Continuarea o găsiți în pagina 6 a ziarului.

Un al material se intitulează „Viața bate filmul. De zece ori mamă”.

„Nu auzim în fiecare zi o astfel de poveste. O încărcătură emoțională puternică și o formă de respect deosebită, asta lasă oricui discuția cu Ana Șchiopu, mamă care a crescut și educat zece copii, unul al ei și nouă ai celui de al doilea soț. Efortul său a fost dragostea, grija și munca, foarte multă muncă, iar acum culege roadele și spune că e cea mai fericită mamă, soție și bunică”.

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG