Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Adevărul” de Anenii Noi


Invitatul rubricii este Octavian Zelinschi de la portalul „Adevărul” de la Anenii Noi.

„Printre materialele pe care le-aş recomanda telespectatorilor şi cititorilor portalului www.adevarul.pro, s-ar număra, de exemplu, ştirea despre faptul că Partidul Liberal Reformator şi-a constituit organizaţia de tineret la Anenii Noi. Ştirea o avem în format text şi în format video. De asemenea, printre ştirile scurte avem o informaţie despre manevrele militare care au avut loc recent la Bulboaca, pe poligonul militar de la Bulboaca, unde mai bine de 500 de militari ai Armatei Naţionale au participat la aceste exerciţii.

Printre ştirile din ultima săptămână s-ar număra şi acea despre faptul că un agent economic din oraşul Anenii-Noi, patron de piscină, permite copiilor cu dizabilităţi de la Centrul de reabilitare şi reintegrare socială din oraş să vină să se odihnească gratuit la zona de agrement.

De asemenea, avem un interviu amplu cu doamna Victoria Borisov, directoarea liceului „Mihai Eminescu”, cel mai mare şi cel mai vechi liceu din raionul nostru, în care se vorbeşte despre bacalaureat, despre problemele cu care se confruntă sistemul educaţional din provincie, în special.

Aş mai menţiona şi la rubrica Curiozităţi colaborarea pe care o avem noi cu o echipă de tineri jurnalişti din raionul Reni, Ucraina, din regiunea Odessa. Iată că şi băieţii din Reni s-au mobilizat şi au plasat câteva ştiri locale de interes pentru cei care sunt pasionaţi de ceea ce înseamnă românitate în afara Republicii Moldova, de exemplu, „De ce trebuie să stea românii în genunchi?” şi „Rolul factorului românesc în contextul recentelor evenimente din Ucraina”.”

XS
SM
MD
LG