Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Bruxelles, premierul moldovean Iurie Leancă va semna Acordul de Asociere al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană. În cadrul summit-ului Uniunii Europene, va mai semna un asemenea acord Georgia, iar Ucraina, care a semnat deja partea politică, o va semna și pe cea economică.

La Chișinău, Ministerul Economiei organizează împreună cu Delegația Uniunii Europene o discuție publică despre semnarea Acordului de Asociere și Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător.

Tot la Chișinău, Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale, IDIS „Viitorul” găzduiește o Masă Rotundă despre monitorizarea reformelor din justiție, în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană.

Secretarul de Stat al Statelor, Unite John Kerry, vizitează Arabia Saudită.

Tadjikistanul marchează Ziua Națională a Reconcilierii în memoria încetării ostilităților între putere și opoziție în 1997 soldate cu zeci de mii de morți.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG