Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated
Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated


Invitata rubricii este Raisa Răzmeriţă, reporter la „Ziarul de Gardă”

„Mâine, în „Ziarul de Gardă”, citiţi un reportaj din familia judecătorului Popa, condamnat recent la 7 ani de închisoare. Tot mâine, găsiţi continuarea investigaţiei despre compania care eliberează licenţe de activitate ilegale şi a cărei reprezentanţi figurează în mai multe dosare penale.

Tot aici găsiţi un reportaj de la Doroţcaia, sat din zona de securitate, unde câţiva localnici promovează ideea de a trece în subordinea Tiraspolului. Despre corupţie, conflictele de interese şi politizarea instituţiilor statului, citiţi un articol în suplimentul Reforma, dedicat proceselor de reformare a justiţiei.

Tot în numărul din 17 aprilie, citiţi un interviu cu Preotul Sergiu Aga, Consilier cultural al Mitropoliei Basarabiei, iar la rubrica Oameni, Olga Bulat ne vorbeşte despre Radu Albot, cel mai bun jucător moldovean de tenis din 2013, care-şi continuă victoriile şi în anul curent. Un reportaj despre campania „Masa Bucuriei” de care beneficiază vârstnicii aflaţi în dificultate, citiţi în pagina Realitatea.

Acestea dar şi alte subiecte interesante, citiţi în numărul de mâine al „Ziarului de Gardă.”
  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG