Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.



Președintele Nicolae Timofti îl primește astăzi la reședința sa din Chișinău pe ministrul de externe al Finlandei, Erkki Tuomioja.

La complexul Moldexpo din capitală are loc o nouă ediţie a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret.

Fracţiunea PCRM în Consiliului Municipal Chişinău organizează audieri publice pe marginea principiilor de aprobare şi votare în CMC a chestiunilor cu caracter funciar.

Parlamentul se reunește în ședință.

La Moscova are loc reuniunea miniștrilor de externe din țările CSI, în marginea căreia va avea loc astăzi o întâlnire bilaterală între miniștrii Natalia Gherman și Serghei Lavrov.

Miniștrii de externe din țările UE au o întâlnire informală la Atena.

Premierul turc Recep Erdogan vizitează capitala Azerbaidjanului, Baku.

Premierul interimar al Tunisiei, Mehdi Jomaa, va fi primit astăzi la Casa Albă de președintele Statelor Unite, Barack Obama, în preajma împlinirii a trei ani de la revoltele tunisiene, care au dat semnalul așa-numitei „primavera arabe”.
  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

Previous Next

XS
SM
MD
LG