Linkuri accesibilitate

Utilajul salvator


Șoferul de 4x4 e, de cele mai multe ori, un fost pieton sau conducător de mașină normală peste care s-a abătut puterea nervoasă.



Ultima formă de putere la purtător e mașina 4x4. Împuternicirea a apărut în ultimii 10 ani. Pînă atunci, mașinile 4x4 erau o apariție rară. Ele erau asociate cu armata sau cu fermierii din zone îndepărtate și greu accesibile. Apoi, piața a fost invadată de mașini 4x4 de mare putere, fabricate de cele mai celebre firme auto din lume și echipate mai mult decît pentru un război nuclear, o invazie a mistreților sau o apariție în masă a marțienilor.

Din acel moment, omul de pe stradă, pietonul comun, a pierdut partida. Și, odată cu el, toate celelalte tipuri de auotomobil. Toși și toate au devenit neînsemnați și s-au trezit fugăriți și fugărite de mașini 4x4 agresive, conduse de șoferi înaintați la rangul de zeu.

Cel mai rău e acum, iarna, printre zăpezi. Oamenii de rînd caută milă și abia dacă sunt cruțați de monștrii auto care nu mai suportă gîngăniile din jur. Șoferul de 4x4 e, de cele mai multe ori, un fost pieton sau conducător de mașină normală peste care s-a abătut puterea nervoasă.

Cine nu se dă la o parte e somat să zboare. Cine nu zboară e tamponat. Cine e tamponat primește un șuvoi de injurii din care poate afla că s-a născut degeaba. 4x4 domnește și adevenit mașina favorită a complexatului care primește, în sfîrșit, utilajul salvator.
Previous Next

XS
SM
MD
LG