Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.



Premierul Moldovei este in vacanţă, preşedintele Timofti tocmai ce s-a întors de la Kiev de la ceremoniile de aniversare a crestinării Rusiei Kieviene, aşa incit nu sunt de asteptat astazi prea multe in agenda zilei moldovenesti.

Corupţia va continua sa fie in atentia Ministerului tehnologiei si informaţiilor care îşi lanseaza campania „Permis pentru viaţă”. Este vorba de o campanie care sa ii faca pe oliţisti sa nu mai dea carnete de conducere pe „pile”, caci astfel de şoferi ar putea sa dea peste noi pe strada…

Oamenii de afaceri din Rusia care au companii şi interese in Moldova vor organiza o conferinţă de presă în care vor povesti cum vor sa acorde ajutor financiar permanent copiilor cu dizabilităţi.

Institutul Cultural Român organizează o tabara de creaţie la Parcova, este ediţia a 11-a a acestei manifestări…

Pe plan international, o delegatie a Uniunii Europene se va afla la Kiev, imediat după ce de acolo a plecat preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care a sarbatorit 1025 de ani de la crestinarea Rusiei Kieviene şi Ziua Marinei, impreuna cu omologul său Viktor Ianukovici.

Ceremoniile religioase de crestinare a regiunii continuă astazi la Minsk, unde patriarhul Kiril al Moscovei şi al întregii Rusii împreună cu Patriarhul Ilia al Georgiei vor sâvirsi împreună slujbele de aniversare.

Si in Pakistan este ultima zi inainte de alegerile prezidenţiale de miine.
Previous Next

XS
SM
MD
LG