Linkuri accesibilitate

Marginal (Alien Pimp & Datacode)


Style Is A Cage.




S-a născut în 1976 la București, e ziarist și comunicator. Pe la 16 ani s-a apucat să facă muzică, și face asta în continuare, după ce s-a lăsat de ziaristică - pe care a studiat-o la Școala Superioară de Jurnalism din capitala României. Lucrează și la proiecte vizuale care-i acompaniază sunetele.

Are mai multe labeluri - cel mai cunoscut e DubKraft Records.

Îl cheamă Silviu Costinescu, dar multă lume în Occident îl cunoaște drept Alien Pimp, unul din mai multele nume - și cel mai faimos - sub care face muzică și film.

Trăiește la Barcelona.

De ce la Barcelona?, l-am întrebat.

„Pentru că are proporția potrivită de soare, mare, viață, spirit, beton și haos. Doar că în ultimii ani crește haosul și se strică armonia”, îmi răspunde.



Lucrează de ceva timp la un proiect numit Marginal, împreună cu Datacode, numele de scenă al lui Anton Tyutin.

„Anton este un mai tânăr artist cu aceleași mijoace și țeluri ca mine”, spune Alien Pimp.

Și care sînt țelurile?

„Să scoatem muzica din cușca stilurilor și să-i dăm o viață liberă. Anton e din Sankt Petersburg, Rusia, și nu l-am întîlnit în persoană niciodată, deși lucrăm de 6 ani. Dar îl iubesc ca pe un frate bun.”, răspunde Alien Pimp

Una din piesele lansate de Marginal se numește chiar așa, „Style Is A Cage”.

La 15 iulie 2013 cei doi au lansat la casa de discuri CX Digital EP-ul omonim, de pe care noi ascultăm acum „The Revenge of The Spare Parts” - Răzbunarea pieselor de schimb.
  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

Previous Next

XS
SM
MD
LG