Linkuri accesibilitate

Liliana Barbăroşie
Liliana Barbăroşie

În direct, din Parlament

Cu Liliana Barbăroşie despre votul de învestitură pe care premierul desemnat Iurie Leancă îl va cere astăzi Legislativului. Începutul şedinţei în plen: ora 14.00.

23:53 29.5.2013
Joi, 30 mai, premierul desemnat, liberal-democratul Iurie Leancă, va cere votul de încredere al Parlamentului pentru noul său guvern. Un vot plin de suspans pentru că rămâne de văzut dacă lista lui Iurie Leancă va obține majoritatea necesară. Într-un gest menit să sublinieze importanţa momentului, preşedintele Nicolae Timofti se va adresa Parlamentului.

Europa Liberă va relata în direct din Parlament. Liliana Barbăroşie, care va urmări dezbaterile şi votul, va ține un blog „live”. Interviuri şi analize în legătură cu evenimentele zilei le puteți asculta urmărind emisiunile noastre, „Moldova la ora 7”, ediţia de seară, şi „Sinteza Zilei”, de la ora 21.00.
13:11 30.5.2013
Serviciul de presă al Parlamentului anunţă că la ora 13.30, la Palatul Republicii, va fi semnat Acordul de constituire a Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană.
13:25 30.5.2013
Pentru funcţia de preşedinte al Parlamentului ar putea fi propusă candidatura democratului Igor Corman, şeful comisiei parlamentare de politică externă, au comunicat Europei Libere surse apropiate negocierilor.
13:29 30.5.2013
PD, PLDM si grupul reformatorilor din PL ar urma sa procedeze in citeva minute la semnarea Acordului de constituire a Aliantei proeuropene din Parlamentul de la Chisinau. Se intimpla cu jumatate de ora inainte de inceperea sedintei plenare in cadrul careia ar urma sa se produca investirea cu votul de incredere al legislativului a guvernului Iurie Leanca.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG