Linkuri accesibilitate

Liliana Barbăroşie
Liliana Barbăroşie

În direct, din Parlament

Cu Liliana Barbăroşie despre votul de învestitură pe care premierul desemnat Iurie Leancă îl va cere astăzi Legislativului. Începutul şedinţei în plen: ora 14.00.

19:23 30.5.2013
Procedura de vot s-a incheiat. Comisia s-a retras ca sa numere sufragiile acumulate in favoarea celor doi candidati. Nu au participat la alegerea speakerului cinci liberali din grupul lui Mihai Ghimpu, neafiliatii Igor Dodon, Zinaida Grecianii si Mihai Godea.
18:47 30.5.2013
Incepe procedura de vot. In buletine sunt inscrisi doi candidati la functia de presedinte de Parlament, unul din partea aliantei, Igor Corman, si altul al opozitiei comuniste, Sergiu Stati.
18:17 30.5.2013
Sedinta a fost reluata. Presedintele Comisiei pentru alegerea prin vot secret a presedintelui Parlamentului, Alexandru Stoianoglu, explica deputatilor regulile procesului de votare.
18:15 30.5.2013
Functia de viceprim-ministru pentru probleme sociale revendicata de liberalii reformatori este, potrivit unor surse apropiate negocierilor, subiectul de controverse la acest moment. Portofoliul ar trebui sa-i revina vice-ministrei de la educatie din guvernul Filat, Tatiana Poting. In PLDM ar exista insa nemultumiri in legatura cu aceasta candidatura.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG