Linkuri accesibilitate

„Criza din Moldova are la bază ambiţii personale, nu politice” (interviu cu președintele Timofti/Adevărul)


„Totuşi, un actor e pregătit de alegeri” (Jurnal de Chișinău).


Comunistul, ca de obicei, pe baricade: „PCRM va continua lupta pentru alegeri anticipate până la capăt” îl citează ziarul pe Vladimir Voronin, iar Corneliu Mihalache argumentează „De ce Lupu va fi demis?”, referindu-se la iniţierea de către comunişti a procedurii de demisie a speakerului Parlamentului.

În Jurnal de Chişinău, Petru Bogatu constată că deşi guvernanţii au provocat cu mâna lor actuala criza politică, niciunul dintre ei nu este dornic de anticipate. Cu toate acestea, ar fi un partid care ar avea de câştigat de pe urma alegerilor. Numele acestuia îl aflaţi citind articolul „Totuşi, un actor e pregătit de alegeri”.

Timpul află „Motivele pentru care oamenii îşi pun capăt zilelor”. Astfel, de la independenţă încoace, în Republica Moldova s-au sinucis 14100 persoane.

Adevărul publică un amplu interviu cu preşedintele Nicolae Timofti, care afirmă „Criza din Moldova are la bază ambiţii personale, nu politice”. Acesta mai declară că va face tot posibilul pentru evitarea alegerilor anticipate.

Din acelaşi ziar, bărbaţii pot afla nişte sfaturi practice despre cum să devină irezistibili pentru femei. Acolo puteţi vedea şi fotografia frumoasei experte în relaţii, cea care dă sfaturi, o britanică de 29 de ani.
XS
SM
MD
LG