Linkuri accesibilitate

Primarul capitalei Dorin Chirtoacă a luat apărarea viceprimarului Nicolae Grozavu, acuzat că ar fi dat autorizație de exploatare unui bloc ce nu îndeplinește normele legale


Primarul capitalei Dorin Chirtoacă a luat apărarea viceprimarului Nicolae Grozavu, acuzat împreună cu alți funcționari de la primărie că ar fi dat autorizație de exploatare unui bloc care nu îndeplinește normele legale.

Chirtoacă a spus că dosarul este ”artificial” și că primăria nu are nimic de-a face cu conflictul dintre locatarii blocului de la Ciocana și cei care l-au construit.

Șeful Direcției Urmărire Penală de la Centrul Anticorupție, Bogdan Zumbreanu, a spus astăzi la o conferință de presă că în blocul cu aproape 300 de apartamente nu sunt instalate dispozitive împotriva incendiilor, iar câteva zeci de apartamente nu sunt dotate cu rețele inginerești.

Într-o declarație citată de Publika TV, viceprimarul Grozavu a respins acuzația de depășire a atribuțiilor de serviciu, spunând că ”cineva încearcă să știrbească imaginea primăriei”.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG