Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


O agendă a evenimentelor anunțate ale zilei pentru uzul ziariștilor.


Premierul Vlad Filat va prezida Şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale.

La Viena se va incheia runda de negocieri în formatul „5+2”, care duarat doua zile.

Biroul din Chişinău al Misiunii OSCE în Moldova invită la un briefing, transmis în direct din Viena, în cadrul căruia vor raspunde la întrebări Reprezentantul Special al Preşedinţiei în exerciţiu a OSCE pentru reglementarea transnistreană, Ambasadorului Erwan Fouéré, Şefei Misiunii OSCE în Moldova, Ambasadoarea Jennifer Brush, şi negociatorii principali din partea Chisinaului şi Tiraspolului, Eugen Carpov şi Nina Ştanski.

Departamentul Instituţiilor Penitenciare va tine o Conferinţa de presă despre activitatea de prevenire şi contracarare a corupţiei în locurile de detentie.

Ministerul sănătăţii, Comisia Europeană, PNUD, UNAIDS, Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova (IDOM), ONG „Viaţa Nouă" şi Organizaţia Internaţională de Drept pentru Dezvoltare organizează Reuniunea naţională a actorilor în domeniul HIV şi cadrului legal.

Procuratura Generală invită la o conferinţă de presă cu tema „Cazul fostului director al unei agenţii Work&Travel, învinuit de oamenii legii că ar fi înşelat peste 150 de tineri, a ajuns în judecata".

Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: „Demararea campaniei de admitere a absolvenţilor la studii оn Romania şi desfăşurarea Targului Universităţilor din Romania”.

Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Ambasada Lituaniei la Chisinau, Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală invită, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-lituaniene, la expoziţia „Brîie naţionale lituaniene şi moldoveneşti".

Iar în actualitatea internationala...

Proteste pe rețelele de socializare și mai multe site-uri din Rusia. Camera inferioară a Dumei a adoptat, în două lecturi, un proiect de lege care prevede o listă neagră a Internetului, adică a site-lor. Legea a trezit nemulțumirea mai multor bloggeri, internauți și deținători de portaluri informative. Oponenții consideră decizia una politică, o tentativă de blocare a accesului la anumite informații.

Pe aceeași temă

Previous Next

XS
SM
MD
LG