Linkuri accesibilitate

Filme şi public entuziast la Karlovy Vary


Organizatorii Festivalului Internaţional al Filmului de la Karlovy Vary pariază pe publicul tânăr, care face orice să vadă un film bun, chiar şi la miezul nopţii...



Se afla în plină desfăşurare festivalul Internaţional al Filmului de la Karlovy Vary, ajuns la ediţia a 46-a. Preşedintele juriului este regizorul maghiar Istvan Szabo, autorul filmului Mefisto, premiat cu un „Oscar” pentru cel mai bun film străin în 1981, an în care a luat şi premiul pentru cel mai bun scenariu la festivalul de la Cannes.

Ca în fiecare an şi în acest an, festivalul prezintă în competiţia oficială filme care au premiera mondială în cadrul acestui festival. Cine este interesat de statistici şi pentru a vedea amploarea acestui eveniment cinematografic - la Karlovy Vary se aflau astăzi 243 de regizori şi 752 de profesionişti ai filmului, 600 de jurnalişti acreditaţi si au fost vândute peste... 90 de mii de bilete.

Karlovy Vary la ora Festivalului
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:02:08 0:00
Link direct



Am stat de vorbă în cursul după amiezii cu Nicolae Constantin Tănase, absolvent al Academiei Naţionale de Film şi Teatru din Romania, UNATC, acreditat la acest festival.


La Festivalul Filmului de la Karlovy Vary, cu Nicolae Constantin Tănase
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:04:21 0:00
Link direct
Previous Next

XS
SM
MD
LG