Linkuri accesibilitate

Sfaturi pentru primarul Chirtoacă (Timpul)


Franzeluţa, ţinta unui arac de tip rider? (Adevărul)


Constantin Tănase scrie în Timpul că „primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă are în faţă un drum lung şi interesant, pe care trebuie să-l parcurgă cu curaj, dar şi cu prudenţă, deoarece: 1. De acum înainte, nimeni nu-i va ierta nimic. 2. Să se ferească, ca de… Voronin, de boala stelară. 3. Să se însoare. 4. Să alunge din primărie toate „căpuşele”. 5. Să-şi aleagă cu prudenţă prietenii. 6. Să fie receptiv şi tolerant cu presa care-l critică… şi lista ar putea continua”, închieie dl Tănase.


Revista presei matinale
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:00 0:00
Link direct



Komsomolskaia pravda are un reportaj despre hainele purtate de politicienii moldoveni la alegerile locale din 19 iunie. Ziarul scrie despre burlacul Dorin Chirtoacă că „soţia nu îi alege cămaşa” şi că actualul primar a recunoscut că a îmbrăcat „primul lucru pe care l-a găsit în dulap”.

Ziarul de Gardă înserează în pagina 10 un interviu cu Zinaida Mandea, bunica lui Andrei, copilul care a fost prima victimă a războiului de pe Nistru. Andrei a fost împuşcat de gardişti, pe când se juca împreună cu alţi copii pe străzile satului. Moartea nepotului şi fricile trăite atunci au făcut-o să se refugieze pe Zinaida Mandea din acea zonă de război.

Cotidianul Adevărul scrie că „surse de la Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare susţin că scandalul în jurul Societăţii pe Acţiuni „Franzeluţă” ar vorbi despre un război între două grupări, care îşi dispută dreptul de a obţine controlul asupra celei mai mari întreprinderi de panificaţie printr-un atac raider”.

Tot Adevărul prezintă istoria lui Adrian Vlas, unul dintre cei mai tineri inventatori din Moldova. La doar 10 ani, el a construit prima sa mototricicletă, pe care a visat-o într-o noapte. Adrian este convins că în câţiva ani invenţia sa va revoluţiona lumea şi sute, poate chiar mii de moldoveni, îşi vor cumpăra mototricicletele create de el.
XS
SM
MD
LG