Linkuri accesibilitate

Alegeri turul 2 (Timpul)


Cazul Țurcan și motivele presupuse ale crimei (Adevărul).



Adevărul este preocupat astăzi de motivele asasinării lui Igor Ţurcan, preşedintele federaţiei de Tenis şi şeful staff-ului electoral al fostului pldm-ist, Mihai Godea. Una dintre ipotezele investigate de procurori este că businessmanul ar fi fost ucis din cauza unor sume mari pe care le datora partenerilor de afaceri, scrie ziarul. Mai aflăm din publicaţie că Ţurcan ar fi avut datorii de ordinul sutelor de mii de euro.

Igor Ţurcan a fost aruncat în aer deoarece asasinii au certitudinea că nu vor fi identificaţi vreodată, este un gând pe care şi-l împărtăşeşte cititorilor Aneta Grosu în Ziarul de Gardă.

Temele electorale sunt dominante totuşi în această publicaţie. Aflăm din ea, de exemplu, cum au votat băştinaşii lui Voronin şi Dodon. În Corjova, Dubăsari, unde s-a născut liderul comunist, PCRM a pierdut prima bătălie, scrie Ziarul de Gardă, iar în Sadova, Călăraşi, de unde este Dodon, PCRM nici n-a avut candidat oficial la funcţia de primar, iar pentru consilieri, comuniştii au acumulat doar 11 la sută din voturi.

Timpul i-a întrebat pe perdanţii cursei pentru primăria capitalei, alţiii decît cei ce şi-au expus deja opţiunile, pe cine vor susţine în al doilea tur. Godea a spus că încă nu-şi poate face publice intenţiile, Oniscenco, Corobceanu, Klimenco şi Buşilă – că nu au luat încă o decizie, iar Pavlicenco şi Laguta spun că pe niciunul din cei doi.
XS
SM
MD
LG