Linkuri accesibilitate

Harbujii, zămoşii, cireşele şi morcovul de la hipermarket (Adevărul)


Soarta cursului european al Chișinăului dar și al întregii republici este pe muchie de cuţit (Timpul).


Harbujii, zămoşii, cireşele şi morcovul de la hipermarket ar fi putut veni din vreo gradina moldoveneasca, nu adusi de prin alte ţări, scrie colegul nostru Alexandru Cantir in cotidianul Adevărul. Dar nu erau din vreo gradina moldoveneasca, asta pentru ca pe moldovean nu-l duce capul să le ridice pe toate de pe cernoziom, darăminte sa le ambaleze şi sa le puna pe tejghea.

Pe prima pagină din Adevarul gasiti un reportaj din Tighina, un oraş unde limba româna se vorbeşte pe furiş, un oraş de unde tinerii si adulţii pleaca, un oraş in care ei nu mai revin.

Cu referinta primul sondaj inainte de alegerile locale, care arata ca Igor Dodon si Dorin Chirtoaca sunt cam la egalitate, Gheorghe Budeanu scrie in Timpul ca soarta cursului european al Chisinaului dar si al intregii republici este pe muchie de cuţit. Iar salvarea va veni de la tineretul studios cu drept de vot la Chisinau.

Iar un rezumat al editorialului scris de Constantin Tanase tot in Timpul este ca victoria lui Dorin Chirtoaca va asigura un anumit echilibru in Alianta pentru Integrare Europeană 2, va favoriza alegerea presedintelui moldovei si evitarea alegerilor anticipate.
XS
SM
MD
LG