Linkuri accesibilitate

Mai umblați și pe la biblioteci nu numai la meetinguri (Timpul)


Orice deputat comunist va vota cum îi va dicta inima, doar că inima îi aparţine preşedintelui, secretarului general, celorlalți ierarhi ai PCRM (Adevărul.md).


Din editorialul scris de jurnalistul Alexandru Canţîr în cotidianul Adevărul: „Potrivit juramintului pe care l-au semnat deputatii comunisti, orice pas in stanga, centru-stinga sau Doamne fereşte, în dreapta făcut de vreun legiuitor trimis de PCRM va reprezenta cea mai grava crima morala impotriva intereselor partidului si a celor 700 de mii de susţinători”. S-ar fi putut spune, adauga Alexandru Canţîr, că orice deputat comunist va vota cum ii va dicta inima. Doar că inima îi aparţine preşedintelui, secretarului general, celorlalti ierarhi ai PCRM.

În editorialul sau din Timpul, Constantin Tanase povesteşte cum la postul de radio Vocea Basarabiei, un ascultator a intrebat de ce jurnalistii dau voie analistilor politici vânduţi sa apara la televiziunile democratice. Unul din moderatori a raspuns: nici eu nu sunt de acord cu multi analisti, dar ăsta nu e un motiv sa cerem interzicerea lor. Tanase le cere acestor ascultatori să respecte dreptul la libera exprimare al altora, şi la final isi aminteşte de indemnul colegului său Arcadie Gherasim: Mai umblati si pe la biblioteci, nu numai la mitinguri.
XS
SM
MD
LG