Linkuri accesibilitate

Vox populi despre votul din Transnistria


„Generaţia în vârstă la noi nu face nimic, ocupă degeaba scaunele. Eu am votat pentru generaţia tânără”

„De aceste alegeri depinde viitorul republicii noastre. Am votat pentru un deputat pe care îl cunosc. Am lucrat cândva împreună. Sigur, sperăm la mai bine, dar ce va fi - greu de spus”.

„Aşteptăm mari schimbări, îndeosebi în privinţa pensionarilor, pentru că plătim foarte mulţi bani pentru serviciile în comun, să se ieftinească produsele, cel puţin, să corespundă minimul de existenţă cu pensiile noastre, pentru că e foarte greu, copiii noştri să aibă locuri de muncă după facultăţi, poate vor veni investiţii şi vor apărea nişte întreprinderi noi, aşa încât tinerii să nu plece de acasă şi e foarte bine că sunt şi deputaţi tineri, dornici de muncă”.

„Dacă nu votezi, au loc falsificări. Cu cât mai mulţi vor vota, cu atât mai bine. Să voteze cu cine vor şi atât, pentru că unora demult deja e timpul să-şi dea demisia. Generaţia în vârstă la noi nu face nimic, ocupă degeaba scaunele. Eu am votat pentru generaţia tânără”.

„Am votat un deputat pe care l-am avut deja, pentru că îmi place cum lucrează”.

„Nu prea am încredere în candidatul nostru. Dar în general sunt mulţumit cum se poartă de grijă pensionarilor. Copiii la grădiniţe primesc cadouri. Deputatul trebuie să se gândească întâi de toate la oameni, să nu se limiteze la promisiuni”.

„Lumea trebuie să aibă o poziţie civică. Fără asta, statul nu poate exista”.
Previous Next

XS
SM
MD
LG