Linkuri accesibilitate

Ghimpu, Urechean şi Lupu nemulțumiți de modul în care asistența pentru nevoiași a fost anunțată de Filat


Ultima şedinţa a parlamentului, convocată astăzi pentru rectificarea Bugetului, a fost anulată din cauză că guvernul, încă de ieri, şi-a asumat responsabilitatea pentru un program de ajutorare a celor nevoiași. S-a considerat că în aceste condiţii, şedinţa parlamentului nu mai are obiect.

Alianţa pentru Integrare Europeană s-a întrunit pentru a discuta decizia de ieri a Guvernului. PLDM a părăsit şedinţa Alianţei. Liderul fracţiunii, Mihai Godea a declarat pentru stireazilei.md că deputaţii liberal-democraţi au refuzat să accepte „tonul grav cu care se discuta cu ei”.

Într-o conferinţă de presă comună Mihai Ghimpu, Serafim Urechean şi Marian Lupu şi-au exprimat nemulţumirea că decizia de acordare a compensaţiilor a fost anunţată de premierul Vlad Filat şi nu de toţi liderii AIE.

„Situaţia care a fost creată este într-adevăr una penibilă şi nu mă tem să zic că ea ar putea să fie calificată ca o lovitură de graţie din partea preşedintelui Partidului Liberal-Democrat pentru alianţa de guvernare” a declarat liderul PD, Marian Lupu.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG