Linkuri accesibilitate

Hotnews.ro reaminteste regulile de moderare a comentariilor pe pagina internet


Unele comentarii ar putea fi însă publicate din dorința de a documenta ceea ce jurnaliștii de la Hotnews numesc „o stare de spirit”...


Hotnews nu publica comentariile scrise cu rea-credinta, incarcate de ura, sau mesajele care instiga la violenta si la comiterea de ilegalitati. Lucian Ștefănescu:

Moderatorii Hotnews sint atenti la stereotipuri, la prejudecati si la lozinci. Unele din acestea ar putea fi insa publicate din dorinta de a documenta ceea ce jurnalistii de la Hotnews numesc „o stare de spirit”, dar majoritatea acestui tip de mesaje nu va aparea pe site.

Ziaristii Hotnews fac si un apel catre cititori, acela de semnala redactiei mesajele si comentariile rasiste sau discriminatorii, daca din graba sau pentru ca nu a judecat corect, redactia a permis aparitia lor pe forumuri.

Cristian Pantazi, redactorul-sef de la Hotnews.ro, a explicat pentru Radio Europa Libera ca e vorba de fapt de o reiterare a unor reguli de moderare impuse dintotdeauna pe acest site, reiterare cauzata de unul subiectele sensibile ale actualitatii, anume expulzarea in tara lor de origine, Romania, a unora din romii de pe teritoriul francez.
  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

XS
SM
MD
LG