Linkuri accesibilitate

„Servicii scumpe şi de proastă calitate” (Capitala)


La subiectul discuţiei noastre din această dimineaţă, ziarul Capitala titrează „Servicii scumpe şi de proastă calitate”. Bazându-se pe datele Centrului pentru Protecţia Consumatorului, unde anual vin peste 4 mii de plângeri, Mirabela Carp scrie că oamenii ar fe cel mai nemulţumiţi de calitatea serviciilor comunale şi a produselor alimentare.

Ce nu pot împărţi politicienii din Alianţa pentru Intergare Europeană citiţi în ziarul de limbă rusă Panorama. Tot aici puteţi afla de ce din cauza lui Artur Reşetnicov, fost director al Serciului de Informare şi Securitate, Republica Moldova poate pierde un milion de lei la CEDO.

Noul sediu al Partidului Comuniştilor ar putea fi pus sub sechestru, scrie Alina Ţurcanu în Timpul. Clădirea a intrat în vizorul Oficiului teritorial Chişinău al Cancelariei de Stat, după ce Vladimir Voronin, a declarat că PCRM caută un potenţial cumpărător pentru imobilul său luxos din centrul capitalei.

În plină criză imobliară există segmente de piaţă unde încă se merită să investeşti, scrie Victor Ursu în ziarul Economist. Unul dintre acestea este achiziţionarea apartamentelor cu o cameră şi darea lor în chirie.
XS
SM
MD
LG