Linkuri accesibilitate

Timpul: vizita lui Traian Băsescu exemplu de potențial excepțional


„Câte bordeie, atâtea… strategii” scrie Alina Ţurcanu în Timpul, publicând o analiză a candidaţilor la şefia Companiei publice „Teleradio-Moldova”. După ce i-a intervievat pe pretendenţi, ziarista a ajuns la concluzia că aproape toţi vorbesc despre necesitatea de a spori calitatea profesională a angajaţilor. Unii propun concedierea şi reangajarea în bază de concurs a tuturor, alţii cer doar atestarea personalului şi suplinirea prin concurs a posturilor vacante.

Vizita lui Traian Băsescu în Republica Moldova continuă să servească drept subiect pentru unii dintre comentatori. Dan Dungaciu, bunăoară, scrie în Timpul că declaraţiile făcute în timpul vizitei preşedintelui român, atmosfera de la Chişinău - toate sugerează că evenimentul a fost unul cu potenţial excepţional, ce ar putea deveni istoric. Deocamdată, însă scrie Dan Dungaciu acest eveniment rămâne sub semnul lui „ar putea să fie”. Greul de aici începe... este de părere autorul.

Cotidianul de limbră rusă Komsomolskaia Pravda publică o investigaţie despre cât de uşor pot fi procurate la Chişinău amestecuri de plante pentru fumat, considerate în Occident a fi dăunătoare sănătăţii şi chiar interzise. Presa de limbă rusă preia declaraţiile ministrului de externe de la Tiraspol Vladimir Iastrebciak care a declarat că Transnistria nu va împiedica procesul de demarcare a hotarului moldo-ucrainean, dacă lucrările vor avea loc în afara teritoriului transnistrean. Iastrebciak a mai declarat că Tiraspolul nu se va implica în procesul de demarcare, dar că va fi cu ochii în patru.
XS
SM
MD
LG