Linkuri accesibilitate

Timpul: „Ex-ministrul Papuc... se spală pe mîini”


Ziarul de Gardă publică un articol despre cum în sediul Curţii de conturi se dansează hip-hop şi se ţin lecţii de cor pentru pensionari. Publicaţia scrie că tropăitul şi zgomotul de la etajul intâi i-ar deranja pe o parte dintre angajaţi, dar pe vicepreşedinta curţii de conturi nu ar afecta-o deloc. Tot aici mai gasiţi o investigaţie despre corupţia de la căile ferate. Este descris felul cum jurnalistii s-au dat drept doritori de a ajunge la Moscova fara bilet având cu ei şi câteva sticle cu vin.

“Ex-ministrul Papuc… se spală pe mâini” este titlul din prima pagină a cotidianului Timpul. Din articol aflăm de ce fostul ministru de interne Gheorghe Papuc a intrat pe uşa din spate la audierile de la procuratură dar şi ce crede el despre tinerii care au murit În timpul protestelor din luna aprilie. Ziarul mai descrie cum fostul guvern comunist a redus din hrana copiilor şi de ce Academiei de ştiinţe i se fură un bloc de locuit de 10 etaje.

Moldova Suverană se intreabă ce urmăreşte politologul rus Stanislav Belkovski cand afirmă că unirea dintre Moldova şi România devine tot mai reală, chiar dacă la nivel oficial este respinsă o asemenea perspectivă. Aceeaşi publicaţie critică actualul minister al tineretului si sportului prin declaraţiile pe care le-au făcut ieri Ion Ceban si Inna Supak, ambii membri ai partidului comunist.

Ziarul românesc Evenimentul zilei reia ştirea că preşedintele rus Medvediev e ingrijorat de situatia limbii ruse în Moldova. În plus, unul din editorialiştii publicaţiei explică de ce unul din 2 moldoveni regretă destrămarea URSS, şi anume pentru că in anii când românii stăteau la coadă după „adidaşi”, moldovenii erau sătui şi mergeau la odihnă în străinătate.

Mai multe ziare din Republica Moldova şi România scriu despre omul de afaceri de la Bucureşti, Sorin Ovidiu Vântu, care renunţă la o serie din ziarele şi agentiile de stiri din România şi se concentrează mai mult pe afacerile media digitale recent iniţiate în Serbia, Ungaria şi Republica Moldova.
XS
SM
MD
LG