Linkuri accesibilitate

Politică și trădare


Vitraliu reprezentînd Legenda trădării, Catedrala Chartres
Vitraliu reprezentînd Legenda trădării, Catedrala Chartres

Trădare, trădare, dar să o știm și noi: ce și cum înțelege omul de pe stradă prin noțiunea de trădare

In ziua de azi, prieteniile mari se strica din cauza banilor, in primul rand. Urmatoarele cauze sunt minciuna, ipocrizia si tradarea. As fi foarte curioasa sa stiu ce spun noaptea in somn politicienii care voteaza legi peste legi, bune sau foarte bune in imaginatia lor, facute pentru oameni si folosite de multe ori de ei, pentru ei si subconstientul ii tradeaza noaptea cand vorbesc in somn.

Despre conflictul dintre incredere si tradare vorbim la acest sfarsit de săptămînă.

Sa induri tradarea este un lucru foarte greu. Multi sunt cei care simt esecul, deceptia, tradarea, insa niciunul nu considera ca este si vina lui. Europa Libera a cautat sa afle cum inteleg oamenii simpli notiunea de tradare.

Lasitatea si tradarea – actul cel mai reprobabil pe care-l poate savarsi un om fata de semenii sai sau fata de comunitatea din care face parte, e parerea ex-deputatului Sergiu Burca, fost membru al PPCD, caruia i-am propus sa vorbim despre incredere si tradare.
Sergiu Burcă


Anatol Plugaru
Tradarea e o incalcare a normelor de conduita morala. Mai spunea cineva ca tradarea este sportul barbatilor. L-am intrebat pe fostul șef al Serviciului de Informații și Securitate, Anatol Plugaru daca diversiunea poate fi si mai grava decit tradarea.
Previous Next

XS
SM
MD
LG