Linkuri accesibilitate

Cum văd moldovenii de rînd viitoarele alegeri?


Opinii consemnate în centrul Chişinăului

“Dacă vor să facă ceva pentru popor, într-adevăr să se unească. Prin unire carul se duce înainte, dar dacă unul trage la stânga şi altul la dreapta, niciodată carul nu se mişcă din loc.“

“Ar fi de dorit să formeze o coaliţie, dar Marian Lupu a fost în Partidul Comuniştilor, iar acesta deja reprezintă un dezavantaj.”

“Poate să facă o coaliţie numai PL, PLDM şi PDM. AMN nu va trece de data asta.”

“În momentul când va afla rezultatul alegerilor, Marian Lupu se va alipi cu unul sau altul reieşind din interese comerciale. Nu e vorba de discuţii, e vorba de bani.”

“Lupul se va uni cu comuniştii. 100 de procente! Nu degeaba el s-a dus de la comunişti. O sa le dea pe urmă voturile lui.”

“Lui Lupu o sa-i fie promise avantaje foarte mari din partea comuniştilor şi deja el va trebui sa hotarască daca va accepta aceste avantaje şi va continua colaborarea cu aceştia sau să devină un Obama al Moldovei şi să reprezinte schimbarea.”

“Totuşi Lupu îşi schimbă şi partidul. Dacă el o sa meargă inapoi in PCRM, acesta va fi un pas greşit din partea lui. Nu va mai avea credibilitate in faţa populaţiei.”

“Va rog sa ma iertati. Ei se ceartă dar noi toţi suferim. De s-ar imprieteni, s-ar rezolva toate problemele.”

“Nu ştiu daca o sa fie o coaliţie, dar vor fi incercari. Probabil că două partide vor avea intenţia să facă coaliţie.”
XS
SM
MD
LG