Linkuri accesibilitate

Vox pop: A vota sau a nu vota


Poate ceva o să se schimbe spre bine.

Va alege sau nu opozitia un nou presedinte?

“Nu vor vota. De ce? Pentru ca sant patrioti ai neamului nostru romanesc, au demnitate si nu se va gasi nici unul care sa-si dea votul pentru comunisti.”

“Agitatie nu va fi. Nu e anul ‘91. Multi s-au speriat.“

“As vrea ca sa nu voteze, daca sincer. Eu nu stiu ce va face opozitia, dar ar fi bine sa nu voteze. Ar fi bine sa faca alegeri anticipate, desi nu stiu daca se vor intampla tare multe schimbari dupa asta.“

“Credem ca nu. Opozitia este o aripa tanara a societatii care vrea niste schimbari radicale in societate. Un viitor poate chiar mai european decat acesta care a fost pana acum.”

“Numai nu ne intrebati despre politica, nu ne implicam.”

“Sa aleaga acum, e mai bine. Pentru ca ajunge atata sa voteze, sa cheltuie bani degeaba. Deja e timul sa voteze pe cineva.”

“Nu conteaza ce fel de presedinte, nou sau vechi. Daca opozitia nu va face nimic, totul va ramane la fel. Multora le convine aceasta situatie, dar putin probabil ca vor reusi sa aleaga pe cineva.”

“Noi am trecut odata prin asta si iata ca nimeni nu i-a tradat. Desigur ca mult va depinde de lider.”

“Nu prea cred. Pur si simplu ei nu sunt de acord cu partidul comunist.”

“Daca nu a fost votat prima data, de ce a doua oara? Cred ca vor fi alegeri din nou, nu? Poate ceva o sa se schimbe spre bine.”

“Cred ca da, pentru ca toata lumea e nerabdatoare sa se aleaga noul presedinte al Republicii Moldova. Domnul Voronin nu mai poate sa fie in continuare. Din cate am inteles, vor sa o aleaga pe doamna Zinaida Greneanai. Am vazut-o la televizor de cateva ori si mi s-a parut o doamna foarte serioasa.”

“Nu-i sens de votat asa un presedinte, propus de partidul comunistilor. Mai ales ca dna Greceanii are in urma foarte multe istorii rele. Cred ca opozitia constientizeaza acest fapt si nu are de gand sa-l voteze. Adica in vara, Moldova sa poata iesi din criza, sa-si restabileasca economia si in toamna sa fie alegeri, asa ar fi mai bine.”

“In sufletul oamenilor exista si capacitatea de tradare, deci nu e exclus ca se va gasi persoana care va trada un interes national.“

“Opozitia e principiala, dar ma tem ca va fi un haos politic. Alegeri, realegeri, nu este bine. Se cheltuiesc banii statului.“

“Parerea mea e ca nu vor vota presedintele maine. Opozitia s-a tinut de cuvant pana acum, si speram ca se va tine si in continuare de cuvant.“

Pe aceeași temă

Previous Next

XS
SM
MD
LG