Linkuri accesibilitate

Liderul terorist Nr. 1 a fost ucis de forțele americane în Pakistan


Astăzi în Times Square la New York
Astăzi în Times Square la New York

Barack Obama: moartea lui bin Laden „nu înseamnă sfîrșitul eforturilor noastre”.


Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anunţat că fondatorul şi conducătorul reţelei Al Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis de forţele americane în Pakistan. Mircea Ţicudean are detalii.


Într-o apariţie televizată cu puţin înainte de ora şase dimineaţa, ora Moldovei, preşedintele Barack Obama a spus că liderul reţelei teroriste Al Qaeda a fost ucis de trupele americane într-o operaţiune terestră în apropierea capitalei Pakistanului, Islamabad. Adresându-se mai ales rudelor celor ucişi în atacurile teroriste de la New York şi Washington, din septembrie 2001, preşedintele Obama a spus că s-a făcut dreptate.

Osama bin Laden ucis într-o acțiune specială a forțelor americane
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:05:19 0:00
Link direct
  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG