Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Preşedinţii PNL, PNŢCD şi al Acţiunii Populare au lansat la Timişoarea platforma-program intitulată „Polul de centru-dreapta, pentru o Românie Europeană”.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, cu ocazia lansării platformei-program de centru-dreapta, că obiectivul său principal este promovarea legii lustraţiei.

„Polul de centru-dreapta este un proiect coerent şi de perspectivă care vrea să reunească societatea românească. E momentul reîntregirii dreptei româneşti autentice. Trebuie să ne despărţim de fantomele comuniste, e timpul să acţionăm împreună şi cel mai important obiectiv este promovarea legii lustraţiei. Vom milita pentru libertate şi responsabilitate, pentru încurajarea spiritului întreprinzător. Nu diabolizăm stânga politică, dar vrem să determinăm aparţia unei stângi europene, eliberată de comunism”, a afirmat liderul PNL.

La rîndul său, preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ a declarat că noul pol va lupta împotriva „comuniştilor şi securiştilor travestiţi în democraţi şi socialişti, împotriva populismului şi demagogiei".

Preşedintele AP, Emil Constantinescu a precizat în discursul său că polul de centru-dreapta este o sfidare a partidelor neocomuniste.
XS
SM
MD
LG