Linkuri accesibilitate

Mitinguri pro şi anti Băsescu la Craiova şi Piteşti


Peste 30 000 de oameni din judetele Olteniei au participat sambata la Craiova, la un miting de sustinere a lui Traian Basescu - manifestare organizata de Partidul Democrat. Presedintele suspendat a vorbit despre gesturile pe care le-a facut la conducerea tarii pentru reforma democratica – condamnarea comunismului ca “ilegal si criminal’, trimiterea dosarelor SRI la CNSAS si lupta impotriva coruptiei.

Traian Basescu a vorbit despre optiunea pe care a facut-o Partidul Democrat, de a parasi guvernarea printr-un gest de solidaritate cu fostul ministru al justritiei Monica Macovei demis din guvern.

Partidul Social Democrat a organizat la Pitesti, un miting impotriva lui Traian Basescu. Organizatorii asteptau sa fie prezente 15.000 de persoane, insa reprezentantii Jandarmeriei, citati de corespondentul Hotnews.ro, sustin ca au participat aproximativ 6000 de oameni.

Au rostit discursuri presedintele PSD Mircea Geoana si fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu. Mircea Geoana a vorbit despre rolul distructiv pe care l-ar fi avut presedintele Traian Basescu in destramarea aliantei Dreptate si Adevar, iar Ion Iliescu a spus ca “ minciuna, calomnia, diversiunea sunt armele de lupta ale lui Traian Basescu"

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG