Linkuri accesibilitate

Voronin, Roşca, Urechen, Muşuc: declaraţii după exercitarea dreptului la vot


Presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin a votat la sectia din incinta liceului "Antioh Cantemir" din Chişinău. Voronin nu a facut declaratii pentru presa, el a spus numai ca si-a dat votul "pentru poporul moldovenesc".

Liderul PPCD, Iurie Rosca a declarat ca a votat pentru viitorul tarii si pentru stabilitate. El a mentionat ca numai in cazul unor fraudari masive ale alegerilor PPCD va contesta rezultatele scrutinului in strada.

Serafim Urechean, liderul BMD, a anuntat ca si-a dat votul pentru viitorul copiilor, nepotilor si stranepotilor. Urechean a accentuat ca spera sa obtina cel putin 50% din sufragii si crede ca alegerile nu vor fi fraudate. "Totusi daca vor avea loc incalcari oamenii au dreptul sa iasa in strada si sa-si apere alegerea" - a spus Urechean.

Liderul Partidului Social Democrat din Moldova (PSDM) Ion Musuc a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru "un stat de drept, social echitabil, democratic si pentru acea clasa politica, care va avea obraz". El a precizat ca nu este convins ca alegerile actuale vor fi corecte, dar a accentuat ca de la actualele alegeri asteapta schimbari pozitive in tara.
XS
SM
MD
LG