Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Preşedintele liberal i-a acuzat pe reprezentanţii actualei puteri că, în ţară, prezintă "doar punctul lor de vedere" după discuţiile cu oficialii europeni. Liderul PNL a respins şi ideea potrivit căreia anumite grupuri de interese din Parlamentul European nu doresc integrarea României în UE.

"Miercuri şi joi am avut întîlniri informale, la Bruxelles, cu mai mulţi oficiali europeni, printre care Emma Nicholson, Romano Prodi şi Gunther Verheugen. Toţi aceştia mi-au confirmat că o asemenea ipoteză, susţinută de Adrian Năstase, este falsă. UE doreşte integrarea României, potrivit calendarului de aderare, dar nu cu orice cost" - a menţionat Stolojan într-un interviu acordat agenţiei Mediafax. El a precizat că se aşteaptă aplicarea de măsuri ferme în domeniul corupţiei, Justiţiei, statului de drept şi libertăţii de exprimare".

In replica, cabinetul primului ministru a dat publicitatii un comunicat de presa in care se arata ca “premierul adrian Nastase a facut afirmatii corecte si impartiale cu privire la intilnirile sale recente de la Bruxelles. Contestind afirmatiile liderului liberal, comunicatul de presa al guvernului Romaniei conchide ca "domnul Stolojan a invatat sa minta”.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG