Linkuri accesibilitate

Problema comisariatului moldovean de poliţie şi a secţiei de paşapoarte pe agenda Comisiei Unificate de Control


Situatia biroului de tehnologii informationale de la Tighina va fi pusa in discutie marti, in prezenta reprezentantilor mediatorilor, la Comisia Unificata de Control - a declarat membrul delegatiei moldovene in cadrul acestei comisii, Ion Leahu.

El si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu incertitudinea ce domneste in aplanarea conflictului. Demontarea completa a acoperisului, precedata de scoaterea usilor si ferestrelor de la fostele birouri ale sectiei de militie s-a facut in ciuda apelului observatorilor militari si a reprezentantilor mediatorilor de a fi intrerupe imediat lucrarile, pina cind problema comisariatului moldovean de politie si a sectiei de pasapoarte nu-si va gasi o solutie in cadrul Comisiei Unificate de Control.

Din acest motiv, la Chisinau exista ingrijorarea ca partea transnistreana va continua lucrarile de demontare fara sa tina cont de recomandarile mediatorilor, in asa fel incit angajatii sectiei de pasapoarte si politistii moldoveni sa fie nevoiti sa se evacueze din cladire.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG