Linkuri accesibilitate

Cazul Beuran va fi dezbătut săptămîna viitoare în Comisia medicală din cadrul CNADTC


Comisia medicală din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor, Titlurilor şi Certificatelor Universitare ar putea lua în discuţie, săptămîna viitoare, retragerea titlului universitar al lui Mircea Beuran - a declarat, Laurenţiu Popescu, preşedintele comisiei, citat de Mediafax.

Comisia va întocmi un raport pe care îl va înainta CNADTC. Consiliul Naţional va da, la rîndul lui, propriul aviz. În memoriu este inclusă propunerea de retragere a titlului de conferenţiar pe care îl deţine în prezent Mircea Beuran.

Ministrul Educaţiei Alexandru Athanasiu declara, joia trecută, că se va conforma avizului emis de Consiliul Naţional de Atestare a Diplomelor, Titlurilor şi Certificatelor.

Comisia desemnată de UMF să analizeze acuzaţiile de plagiat a propus Senatului universitar sancţionarea conferenţiarului doctor Mircea Beuran cu desfacerea disciplinară a contractului de muncă în cadrul universităţii, conform Legii statutului personalului didactic. În urma acestei propuneri, Senatul UMF a decis, în 3 octombrie, desfacerea contractului de muncă al lui Mircea Beuran din cadrul universităţii. Mircea Beuran şi-a dat, luni, demisia, din funcţia de ministru al Sănătăţii.
XS
SM
MD
LG