Linkuri accesibilitate

Conducerea filialei Gorj a PD infirmă declaraţiile lui Nicolae Mischie


Conducerea filialei Gorj a PD a precizat că puţinii primari pe care îi are în judeţ nu au trecut la partidul de guvernămînt, aşa cum declara, cu o zi în urmă, liderul PSD Gorj Nicolae Mischie, şi l-a acuzat pe Mischie de presiuni asupra primarilor PD, pentru a-i convinge să treacă la PSD.

Preşedintele PD Gorj, Pantelimon Manta a declarat la o conferinţă de presă, că filiala îi are în continuare ca membri pe primarii din Stoina, Ioneşti, Brăneşti şi Jupîneşti. Liderul PD Gorj afirmă că Mischie recurge la "presiuni teribile", pentru că "în comunele în care nu are candidaţi viabili din partea PSD vrea să cîştige alegerile cu membri de la alte partide, care au sprijinul comunităţilor locale".

Liderul PD Gorj a exemplificat cu situaţia primarului din Stoina, Constantin Vlăduţu, care nu ar fi primit bani de la Consiuliul Judeţean, al cărui preşedinte este Mischie, pentru repararea şcolilor, a drumurilor sau pentru a avea acces la programele de finanţare externă. Nicolae Mischie a declarat ieri că a lăsat filiala judeţeană a PD fără nici un primar, toţi fiind acum membri ai PSD.
XS
SM
MD
LG