Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


în cazul în care această instituţie nu va răspunde solicitării de a explica public de ce nu s-a dat curs nici uneia dintre sesizările înaintate de liberali. Potrivit purtărorului de cuvînt al PNL Eugen Nicolăescu, liberalii au adresat PNA, în ultimele luni, o serie de sesizări pe diferite teme, solicitînd, pe baza unor dovezi şi probe concrete, ca PNA să demareze procedurile de începere a anchetelor judiciare.

El a amintit de cazul sponsorizării Fundaţiei Ialomiţa 2000 de către S.C. Derpan, de afacerile primarului municipiului Arad, Dorel Popa, modalitatea de desfăşurare a lucrărilor de pe stadionul Lia Manoliu şi acordarea acestora unei firme conduse de Adrian Oprişan, precum şi de unele abuzuri comise în judeţul Neamţ sub patronajul deputatului PSD Iulian Ţocu sau defrişarea pădurii Băneasa, în scopul construirii unor vile de lux.

În opinia liberalilor, Parchetul Naţional Anticorupţie este "un simplu instrument în mîna puterii politice, o sperietoare pentru adversarii politici ai PSD şi care, încadrat cu funcţionari politici, nu este capabil să-şi îndeplinească misiunea de a lupta împotriva corupţiei".
XS
SM
MD
LG