Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Potrivit lui Frunzăverde, este posibil ca forurile de decizie ale celor două partide să ratifice alianţa la sfîrşitul lunii septembrie. Vicepreşedintele democrat a mai spus că în PD nu există "filiale rebele", iar avertismentele formulate la sfîrşitul săptămînii trecute de Traian Băsescu - privind desfiinţarea eventualelor organizaţii locale care nu acceptă alianţa - au fost făcute "din dorinţa de a explica hotărîrea conducerii PD de a realiza această alianţă".

"Nu existau referiri la nici o organizaţie în acest sens. PD nu are în acest moment filiale cu probleme" - a spus Frunzăverde. Vice-presedintele Sorin Frunzaverde a declarat intr-o conferinta de presa ca PD nu va mai desemna un candidat propriu pentru alegerile prezidentiale.

Vicepreşedintele democrat a reamintit că protocolul care va reglementa funcţionarea alianţei stabileşte ca pentru funcţia de preşedinte al României să candideze persoana cea mai bine plasată în sondaje, motiv pentru care acesta nu va constitui un punct pe ordinea de zi a Conferinţei Naţionale a democraţilor din 29 august.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG