Linkuri accesibilitate

Traian Băsescu salută delimitarea clară de PSD făcută de Theodor Stolojan


Liderul PD, Traian Băsescu s-a declarat optimist în privinţa încheierii unei alianţe între PD şi PNL, în lumina ultimelor declaraţii ale lui Theodor Stolojan legate de respingerea oricărei colaborări a liberalilor cu PSD.

Liderul PD a explicat că este prima dată cînd liberalii se delimitează clar de PSD prin declaraţiile făcute de Theodor Stolojan.

Liderul PD, Traian Băsescu, a precizat că la următoarele alegeri va candida pentru postul de primar general al Capitalei, şi nu la Preşedinţie.

El a respins astfel declaraţiile a doi vicepreşedinţi democraţi care anunţaseră că liderul PD s-ar putea înscrie şi în cursa electorală prezidenţială.

Liderul PD, actual primar al Bucureştiului, a repetat că obiectivul său, enunţat în urmă cu mai multe săptămîni, la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, este cîştigarea din nou a Primăriei Capitalei.



Băsescu a fost de părere că prin adoptarea de către ambele partide a acestei decizii politice în privinţa PSD, "se crează premize de încredere" pentru cele două formaţiuni.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG